روانشناس خوب

روانشناس خوب

روانشناس خوب

روانشناس خوب

  • ۰
  • ۰

اگر به تازگی ارتباطی عاشقانه را شروع کرده اید و یا پس از مدت ها، دریچه ی قلب تان را به سمت فردی باز کرده و به او ابراز علاقه کرده اید، بد نیست تا اطلاعات تان را در مورد روابط عاشقانه افزایش دهید.

ممکن است در ارتباط فعلی تان با سردرگمی هایی مواجه شوید و یا سوالاتی از قبیل ” آِیا مرا دوست دارد؟”، آیا برایم احترام قایل است؟”، ” آیا به جدی شدن این رابطه فکر می کند ؟” و… ذهن تان را به خود مشغول کرده باشد.

با این مطلب همراه باشید تا شما را با مهم ترین نشانه های سالم بودن رابطه تان بیشتر آشنا کنیم.

۱٫ آیا شریک عاطفی تان شما را کنترل می کند؟

کنترل کردن طیف وسیعی از رفتارها را در بر می گیرد.
اگر شریک عاطفی تان دایما و به صورت پیوسته گوشی تلفن همراه تان را چک می کند و علی رغم ابراز ناراحتی تان، توجهی به احساس شما ندارید، در حقیقت در حال کنترل شدن هستید.

پیگیری دایم اینکه کجا هستید و چه می کنید، در شرایطی که در شما احساس فشار و آزار ایجاد کند نیز یکی دیگر از مصادیق کنترل شدن است.

ممکن است در ابتدای رابطه، چنین رفتارهایی را حمل بر دوست داشتن و ابراز علاقه کنید اما در ادامه احساس خواهید کرد که دایما تحت نظارت و ارزیابی هستید و طرف مقابل تان به شما اعتماد ندارد.
۲٫ آیا ارتباط تان همراه با بدقولی است؟

بدقولی و یا عهد شکنی های جزیی در هر رابطه ای اتفاق می افتد اما زیاد شدن آن می تواند زنگ خطری برای رابطه ی عاشقانه تان باشد.

وقتی یکی از طرفین، دایما بدقولی می کند و وعده های قبلی اش را فراموش می کند، بی احترامی در رابطه در حالافزایش است.

شریک عاطفی تان از این طریق نشان می دهد که برای تان ارزش قایل نیست و بهتر است نسبت به این نشانه حساس باشید.

۳٫ آیا از حریم خصوصی برخوردار هستید؟

ممکن است چنین تصور کنید که در رابطه ی عاشقانه تان، حریم خصوصی بی معناست.
چنین تصوری باعث می شود تا به گونه ای افراطی به طرف مقابل تان بچسبید و به او نیز اجازه دهید تا حریم خصوصی تان را نقض کند.

در صورتی که به دنبال برقراری یک رابطه ی سالم هستید، بهتر است بدانید که داشتن فضایی شخصی از نیازهای اساسی هر انسانی است.

هر فردی نیازمند آن است که بتواند فعالیت هایی را به تنهایی انجام دهد و زمانی را برای اختصاص به خود داشته باشد.

عدم رعایت این مساله می تواند احساسی از خفگی روانی و فشار ایجاد کند که منجر به پس زده شدن تان می شود.
۴٫ آیا دایما منتظر هستید ونادیده گرفته می شوید؟

روزهای ابتدایی شروع رابطه، معمولا گرم و پر هیجان است.

پس از گذشت چند ماه، این کاملا طبیعی است که احساسات اولیه تا حدودی فروکش کند و رابطه ی تان به ثبات بیشتری برسد اما این واقعیت هرگز به معنای آن نیست که شما می توانید نادیده گرفته شوید.

در صورتی که طرف مقابل تان پیغام های تان را می خواند و دایما دیر جواب می دهد، از حال تان جویا نمی شود، به حرف های تان گوش نمی دهد، بر سر قرار ها دیر حاضر می شود و به اندازه ی کافی به شما توجه نمی کند، بهتر است این رابطه را پایان دهید.


۵٫ آیا شما اولویت زندگی او هستید؟

به منظور ارزیابی سلامت رابطه تان بهتر است به این سوال پاسخ دهید که شما اولویت زندگی طرف مقابل تان هستید و یا صرفا به وقت گذرانی با شما فکر می کند؟

وقت گذرانی می تواند به معنای آن باشد که طرف مقابل تان شما را برای پر کردن اوقات فراغت، تفریح، سرگرمی و یا روابط جنسی انتخاب کرده است و شما به عنوان گزینه ای ضروری در زندگی او مطرح نیستید.

در حقیقت، این حق شماست که در ارتباطی منحصر به فرد قرار گیرید و در آن احساس مهم بودن کنید. به عبارتی، دوست واقعی شما کسی است که شما را مانند اعضای خانواده اش دوست دارد و برایتان ارزش قایل است.ازدواج

او شما را از میان افراد بسیار زیاید انتخاب کرده است. پس لازم است تا با شما رفتاری متفاوت و منحصر به فرد داشته باشد.
۶٫ آیا برای شما به اندازه ی خودش ارزش قایل است؟

ممکن است چنین احساسی داشته باشید که در یک رابطه، شما دایما شنونده هستید، همدلی می کنید، به خواسته ها، ایده ها و حرف های طرف مقابل تان توجه می کنید امادر نقطه ی مقابل، هیچ چیز دریافت نمی کند.

طرف مقابل تان برای دغدغه ها، نگرانی ها و خواسته های شما ارزشی قایل نیست. دایما در مورد مسایل خودش حرف می زند و علی رغم بودن با او، احساس تنهایی زیای دارید.

اگر با چنین نشانه هایی روبه رو هستید، می توان گفت، ارتباط تان جاده ی یک طرفه ای است که در آن به جایی نخواهید رسید و تنها زمان و انرژِی تان را صرف می کنید.
 

منبع : ازدواج

  • ۹۸/۱۱/۱۴
  • مونا منکاوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی